21 April 2017

SO FAST TIME FLY ....

Assalamualaikum ...

hehey uolsss lama dah tak bersiar kat sini kan ... very the buzy before this  ... now i have a much2 time to spend time wif my blog ... hope so .... macam2 dugaan before ni yang buat hakak menangis and ketawa ... who care my feelin?? no am just share .. tak suruh kesian ke ap pon ... hurmmm ... dah kita lupakan yang sedih ... perkara yang lepas tak perlu nak ingat kannn ... heeee~~
actually i masih lagi sueha yang sama ... takde yang berubah pon ... ohh yeee at my new office i kenal dgan sorg prety girl ni.... nama copy paste i and perangai pon seakan i ... kahhh .. nak tgok  takkk my double nasuha? hehe... hold on ...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

cakkkkk !!!

comel kannn ... itu lahh kami ... Nurul Nasuha ... hope will be good friend like sisters ... ^_^


okay done for today .... meet next post ... bubye all ...



19 November 2016

Weekend and kuih kapit !!

Asslamualaikum uolss...

weekend ni korg buatpe jeaaa .. mesti bnyak activty knn ... year end  ni bnyak sale kompom masing2 pakat shopping kan .... yaaaaawwww!!! semestinye iolssss jeles ,,, furhhhhh gila tak jeles ...hurmmmm ... ohhh yeee ... cite punye cite ni .... iols nak kenalkan kuih kapit ber inti ...skrg dh tak pelik lahh kannn kompom korg pon da biasa makan .... tapiiiii.... haa ad tapi tawwww ... iolss mmg teruja sbb dalam bnyak2 kuih kapit yang iols makan iols paling suka kuih kapit dy ni jeaaa ... very diffrence with anothers ... rangup dy bile masuk dlm muluttt ..aummmm....




tadaaaaa ..... tu dia .... sumpah tak tipu super delicious!! mmmuuuaaaahhhh ... ramaii yg dah try .... kalau berminat boleh try contact dy terus ila amoi or boleh terus whatsapp dy 0102443441/0107019195 ... tapi diorg buat cod area jb jea ... jauh bergantung pada order .... okay last skali i nak habak price dy mmg sangat berpatutan ,,, 1 balang = 50pcs only rm23 and ad 2 jenis inti chocolate and peanut butter . due2 fav i....hahaha....so moh lahh kita same2 bela lemak2 yang ad ...


-/okay i got to go now ... kita bebel lagi nanti yaw ... tataaaa....