19 November 2016

Weekend and kuih kapit !!

Asslamualaikum uolss...

weekend ni korg buatpe jeaaa .. mesti bnyak activty knn ... year end  ni bnyak sale kompom masing2 pakat shopping kan .... yaaaaawwww!!! semestinye iolssss jeles ,,, furhhhhh gila tak jeles ...hurmmmm ... ohhh yeee ... cite punye cite ni .... iols nak kenalkan kuih kapit ber inti ...skrg dh tak pelik lahh kannn kompom korg pon da biasa makan .... tapiiiii.... haa ad tapi tawwww ... iolss mmg teruja sbb dalam bnyak2 kuih kapit yang iols makan iols paling suka kuih kapit dy ni jeaaa ... very diffrence with anothers ... rangup dy bile masuk dlm muluttt ..aummmm....




tadaaaaa ..... tu dia .... sumpah tak tipu super delicious!! mmmuuuaaaahhhh ... ramaii yg dah try .... kalau berminat boleh try contact dy terus ila amoi or boleh terus whatsapp dy 0102443441/0107019195 ... tapi diorg buat cod area jb jea ... jauh bergantung pada order .... okay last skali i nak habak price dy mmg sangat berpatutan ,,, 1 balang = 50pcs only rm23 and ad 2 jenis inti chocolate and peanut butter . due2 fav i....hahaha....so moh lahh kita same2 bela lemak2 yang ad ...


-/okay i got to go now ... kita bebel lagi nanti yaw ... tataaaa....

22 September 2016

Trust

 hello all .. story harini tentang 'Trust' u know what i is terasa bodoh dan diperbodohkan sebab percaya dengan janji dan kata2 ... actually i tade tujukan pada sesapa pon tapi sape yang makan cili opkos dy akan terasa ..kann?? ngeeh..ngeeh .. at least jadi lah manusia jangan meyusahkan org lain ni nama dy aniaya kawan ... so ?? carefull lahh yeaa uolss zaman skrg ni macam2 manusia kita akan jumpe .. key word dy dont trust people so easy .. kih ..kih ... padan muke kne game .. cisss berdebah betol ...





*i think i should continue my work now .. we meet on next story okay ... :)