26 January 2014

CONVOCATION SIJIL KEMAHIRAN MALAYSIA TAHUN 2013


Assalamualaikum & salam sejahtera semua.. 

ptg ni mood sueha nak post cerita lama..hehehe... masa ni convocation sueha yang pertama di dewan pejabat islam johor bahru .sueha punye kolej under FEMAC ( http://www.femac.org.my/ )so mase
tuu campur2 dengan kolej lain yang under femac..exited gile ehh mase preparation nak convo tuu..
semua bli baru dri atas sampai bawah okay... hehehehhe ..iousll mmg exited skit..eleyhh tipu lah
kalau nama perempuan tu tak exited kan kalau nak pg mane2 majlis besar.. hehehe.. kn..kn..kn.. hehehe


okay lahh yang kat bwh ni lhaaa gambar-gambar yang masih ad dalam notebook sueha..


# yang ni mama n baba sueha .. my face duplicated muke sape ??? hehehehe...


# snap dengan student kolej sueha.. :) 


# its me ^_^


# my beloved friends


# mase ni lutut ioulsss bergetar-getar ehh nasib baik tak tesungkur kat tangga.. hahah.. 



# wahhh ioulsss dapat bunga dri http://cempakamanies.blogspot.com/ ...



# sebelum balik kte buat kje gila jap kat tangga ehh..  hehehe..



>_< okay done ... bnyak dah berceloteh .. kte jumpe di next post yeaaa..

No comments:

Post a Comment