12 March 2014

AGAK BUZY HARINI BUT SUEHA STILL CAN SMILE :)

dua kerja dalam satu masa ?????



kerja pertama sueha kne buat design backdrop menteri besar johor nak dtg ke tempat kerje sueha ...
nampak mcam simple tp agak rumit taw .. 





kerja kedua sueha adlah study untuk related kan database dgn emedia system card ni untuk sistem kad pekerja yang sueha conduct... alhamdulillah lah ad student practical lama ajarkan sikit-sikit.. but stiilll rase macam nak g**e sebab sueha comunicate dgn mr akram dengan facebook ... sueha adlah tak faham sebab bukan f2f ... aduhhhh .. lemah lutut ..  hehehehehe ... hope semuanya boleh siap dalam minggu ni .. AMEEENNNN ...

# project ni yang akan tlg sueha and emma untuk final project nanti ... insha'allah ...

1 comment: