31 March 2014

FINAL ENTRI CABARAN 10 HARI BERSAMA SLIMFAST DIET



Assalamualaikum Semua ..

Awal bulan mac haritu sueha ada join giveaway SLIM FAST DIET (SFD) SINI daripada blogger mialiana.com mmg excited sangat nak join yelah sueha kan gemuk nk jugak jadi kurus ...
so 
dari pengalaman sueha selama 10 hari guna product SLIM FAST DIET

Day 1 : first day sueha rase tak normal sbb always nak pergi toilet tapi perut 
rase sedap jeaa . . makan skit terus rasa nak buang .* i is berebut toilet dekat 
petrol pam . . hahahaha . . sueha minum SLIM FAST DIET ikut panduan 
yang kat tepi kotak . . sueha minum 15 min sebelum sarapan pagi dan
  sebelum makan malam . .

Day 2 : rasa yang sama jugak macam hari pertama tapi kurang sikit nk date
 ngan toilet . . maybe toksin dalam  badan dah kurang kot . . 
tapi selera makan da turun . . minum air suam mmg lebih dri 1 lit . .

Day 3 : Sueha da mula selesa . . perut dah kurang rasa memulas dan 
yang paling penting tak exited sangat jumpe toilet ..
.
.
HARI-HARI SETERUSNYA sama macam hari ketiga sampai hari ke 10 ... 
cume masa first day minum mmg terasa abnormal sangat ... kebetulan sueha keluar jalan-jalan .. " haa tu pasal sueha smpai berebut toilet'  ... dah ta ingt malu dah yang penting dapat masuk toilet .. hehehehe ...

KELEBIHAN SLIM FAST DIET 
- Product kurus berkesan untuk kuruskan badan dan cara kurus dengan cepat , dapatkan berat badan idaman, kempiskan perut yang buncit di samping dapat juga menjaga kesihatan kita. jom tengok lagi kat mybeautyherbs untuk tahu lebih bnyak lagi . badan akan rasa lebih ringan dan kulit tampak lebih berseri bila toksin dalam badan dah berkurangan . :)


JOM TENGOK SUEHA SEKARANG 



uhhhhuuuu ....



Sueha dengan my SLIM FAST DIET produk kurus yang berkesan, nampak tak perut sueha dah makin susut !!! gembira sangat  produk SLIM FAST DIET ni boleh kempiskan perut sueha yang buncit  ...

KORANG JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA NAK KURUSKAN BADAN SAMBIL MENJAGA KESIHATAN

Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.

29 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih kak sally .. good luck juga untuk kak sally !!! :)

      Delete
  2. salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

    entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

    ReplyDelete
  3. terbaik (y) tahniah sebab berjaya kurangkan berat badan :D

    salam singgah dari blog:
    http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yeaaa.. alhamdulillah turun juga berat badan sueha ni .. :)

      Delete
  4. salam singgah 1st time pcl singgah sini ; ..Sueha, u look like Najwa latif laa.. , salam kenal dari pcl...Tahniah sebab dah turun 5kg dgn SFD, semoga berjaya ke peringkat seterusnya.

    http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah di blog sueha ... najwa latif?? OMG .. nangis najwa latif kalau tahu .. heheheh ... salam kenal juga dri sueha ... alhamdululillah .. terima kasih :)

      Delete
  5. tahniah
    dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    ReplyDelete
  6. tahniah dan gud luck!.dari segmen yang sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ... good luck to you to ... :)

      Delete
  7. Wah wah wahh!!!
    Congratulations!!! Hihihi. Qila pun dari Giveaway SlimFast Diet ni jugak heee~
    Best of luck!!!
    Harap mara lah ke next round kan :D :D :D hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih .. insha'allah kalau ad rezeki .. good luck untuk Qila juga .. :)

      Delete
  8. Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  9. SALAM,
    TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
    harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
    datang dari SEGMEN yang sama...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...
      terima kasih.. alhamdulillah dapat juga turunkan berat badan sueha ni .. good luck juga untuk ieyzartd .. :)

      Delete
  10. wah..wah..wah.. tahniah.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ... hehehehe .... thnkzz yeaaa ... good luck for you to .. :)

      Delete
  11. Salam,wahh.. tahniah ya..kerana berjaya mengurangkan berat badan anda dengan meminum slimfast diet Semoga anda berjaya ke pusingan seterusnya. Jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Slimfast diet Mialiana.com - Salam ukhwah dari MyCherita

    ReplyDelete
  12. wahh selim melim la lps ni
    dr segmen yg sama
    http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  13. Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^


    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. tahniah ya... http://www.mialiana.com/2014/04/giveaway-slimfast-diet-pengumuman.html

    ReplyDelete
  15. Tahniah dari PCL , Sueha anda berjaya .

    ReplyDelete
  16. Hi hi hi kak Suehaaa!!!!!
    CONGRATULATIONS YE :D :D
    YOU WIN1!!!! HEEE.

    ReplyDelete