4 March 2014

SELFIE ??? HEBAT BUKAN . .





Post kali ni tuan punye belog nak berselfie ...
kdg tak faham jugak bila seorang hamba allah update gamba dan H TAG SELFIE ... esok akan ramai lah yang ikut style #SELFIE gini ... fashion pn same juga ... eh yang tak boleh tahan mula-mula kutuk someone tu berfashion seminggu lepastu kita akan nampak yang dia pn akan befashion yang sama dengan org yang dia kutuk ... I think has heart problems there ... kdg-kdg kelakar dan kdg-kdg  menyampah ... hehehehehe ..

I is membebel one .. nasib lah siape jadi suami sueha future .. hahahaha ...



#bercerite tentang zaman sekarang ... sueha pn jadi terikut berselfie ..















No comments:

Post a Comment