15 January 2014

CUBA UNTUK KURUS DENGAN FIGURE UP... ^_~


ASSALAMUALAIKU AND SELAMAT MALAM KORANG SEMUA...

 Malam ni sueha nak story tentang product kuruskan badan !!! yeaaayyyy... maklumlah sueha nie
 agk gemuk kan so kali ni nak cuba lah produk yang dah popular kat pasaran ..
tapi tak tahu lahhh mampu kuruskan bdn sueha ni ke tidak..


-> ni lah product yang sueha guna.. stkat ni baru 4 hari percubaan... seriously rasa tak rasa lapar even tak mkn n kalau mkn pn tak rase ap.. cuma tak mampu untuk mkn bnyak mcm dulu lahh.. TAPI kne minum
 air suam/air mineral bnyak-bnyak lahhh sampai sueha rase nak kluar masuk toilet eahhh.. hurrrhhh =='



-> motiff letak tagging nama sueha kat situ ??? sndri pn tataw ... hehehhehe :D
ap pn hope sngt badan sueha yang tembam terlebih ni boleh kurus skit pn jadi lahh ..
bukan sebab nak cantik saje tapi nak jaga kesihatan takut lah bdn besar-besar camni 
mudah sngt penyakit nak singgah .. seeerrrrraaammm i oulssss...


-> okay yang ni pic sueha BEFORE mkn figure up ....
EXITED eyyy sueha nak tnggu AFTER pulak..


# ahhhhhaaaa setakat ni sueha nak pos yang ni dulu lah yeaa..  kite jumpe di next post ... trima kasih pada yang sudi singgah di blog sueha ni  ->  http://suehanasuha.blogspot.com/ ... ^_^




No comments:

Post a Comment