16 January 2014

SURPRISE BIRTDAY YANG KE 23 EN ACAI (^_^)


Tarikh birtday dy  11/1/2014 ..... prank yang sangat berjaya oleh azza/cempaka
mlm tu cempaka sengaja ajk dy kua ngan kwn-kwn dy termasuk lah sueha
si cempaka ni terlalu exited sampai jadi nervous semacam ehh mlm tuuu.. kek dy letak dalam kereta tapi acai ingat tuuu semua barang sueha hehehehe.. (mmg dah rancang dengan cempaka) ..tapi mmg exited gila time tuuu rasa mcm birtday sueha pulak eyhh... over sikit ap slhnye kann.. hehehehe..
lepas habis mkn semua tgk jam dah dekat pukul 12 okayyy... kteorg semua pun ajak dy pergi lepaks kat PANTAI LIDO JAYBE.. dengan exited nye ms.cempaka keluarkan kek yang dah hampir cairr dalam kereta and yang seronoknye mase kteorg duk dalam kereta nak buka-buka kotak semua birtday boy still lagi tak perasan ehhh.. dy ingat kteorg bebual.. HAAAAAA....
cempaka jln dri arah belakang dy bwk kek lepastu kteorg semua terus nyayi lagu #happybirtday to you !! 
tekejut ehh mukaaaaaaaaaaaaaaa birtday boy!!! hahahhahahaaaaa
btway kau dah tua okay EN ACAI.. hehehehe..


-> tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... inilah kek dy.. cantik kan cuma agk remuk sbb tangan si cempaka menggeletor nebes katanya,, hahahhahaha .. kek ni bertemakan kereta kesayangan birtday boy nieee okayyy.. thats why gepren dy request speacial design ni untuk birtday boy.. 



-> kek ni bertemakan kereta kesayangan birtday boy nieee okayyy.. thats why gepren dy request speacial design ni untuk birtday boy.. 



-> yang ni tok dalang,tok dalang yang sempat join almaklumlah ad yang buzy katanya ...



->nampak tak muka ioulssss yang terover exited macam birtday sueha pulak kann...



-> haaaaa krete yang warna kuning kat belakang tu lahh kreta briday boy...
tapi kannnnn bnyak-bnyak gambar kek terlupa nak snap birtday boy nye... dasar nyayuk kau sueha... hehehhehe....



-> yang ni birtday boy nyerr oleh kerana tak ad snap pic dy so masukkan jugak pic lain coz nak tunjuk jugak birtday boy...



# okay lahh dah bnyak sangat tuu sueha membebel... kita jumpe lagi next post yeaaaa... ^_^












No comments:

Post a Comment