29 January 2014

SOMETIMES .....

kata-kata hati

Kadang-kadang kita rasa kita dah buat sehabis baik untuk dilihat sempurna tapi pd pandangan org tetap akan ad buruk dan tetap akan nampak kekurangan kita .. sebab ap?????  .........................
sbb manusia tak ada yang sempurna pun dalam muka bumi ini .. allah jadikan manusia seperti yang kita ada sekarang adalah supaya manusia jugak akan berusaha untuk menyempurnakan diri .. dan bukan mudah untuk dapat kesempurnaan hidup .. sepanjang hidup sueha 22 tahun ni bnyak sngt benda sueha nampak dan sueha dah buat .. as a human sueha is same to other people .. sueha lagi lah masih baru betatih untuk mencari kesempurnaan sedangkan umur dah tak lama lagi mencecah separuh abad .. hari semalam yang sueha tinggalkan hari demi hari adlah mimpi ngeri dalam hidup sueha .. dan sueha sangat hargai sangat setiap orang yang ada dalam cerita hidup sueha .. (hingat sueha takde cerita .. choiii .. ad taw ..tp life story lhaaa ) ...
especially my family...mama,baba dan adik2 ,my best friend .. noor aqhmar,azza azziza,siti nurfatin dan suhaila and my boyfriend .. muhammad syahir isyraq... yang selalu sudi berada dengan sueha .. even masa pekenalan kte singkat korg adalah semangat sueha .. sepanjang 3 tahun perkenalan dah mampu buat aku menangis even kte kne berpisah dalam tempoh singkat sekali pun .. (oooopppsssss sueha mmg the cengeng girl) ..  but i'm strong bila depan orang .. sueha bukan jenis yang suka tunjukkan kesedihan sueha .. kdg tak mampu nak bendung kesedihan tuuu org lain akn nampak .. TAPI  ..... start from now till end off my life sueha harapkan sueha mampu jadi seorang yang berguna tak kira pada siapa pn .. family,kwn,si dia mahupun  org lain .. i'm chill girl ... ^_^


# penat membebel luahan hati sueha .. korg mesti bosan kan ... sueha promise dah takde lagi post yang berupa karangan ini.. hehehehehe :D

No comments:

Post a Comment