18 April 2014

BERCUTI UNTUK JUMPE KELUARGA ...

cerita last week spend lit bit time dengan adik-adik dan family .. lama dah tak dpat nk berkumpul ramai2 .. almaklum lahh semua masih belajar .. "earrrkk kalau semua dah kerja lagi lahh susah nk bkumpul sama2 kannn" ... honestly rindu tahap gila kat adik2 sueha tuu ... even sueha sbgai akk yang manje korg faham sndri lhaaa perangai akk korg ni kannn .. hari sabtu tuu before hantar alif balik IKBN PAGOH ikut mama baba pg jemputan kawen dulu .. "eahhh kami punye baju tersama warna " hehehe 



ini lah adik sueha yang kedua and yang ketiga ,, yang last pg mane tah mase nii ... org sbok snap2 dy sbok ikut baba pg kedai ... hehehehe... muka kami adik beradik lain kannn .. kulit pn sngt lain .. hehehehe 


#adik-adik adlah salah satu harta sueha yang sueha ad dlm dunia ni ... selain mama baba sueha .. 

11 comments:

  1. cute siblings!!! hehe.. nanti berjauhan dgn family, ecah mesti akan cuba jgk balik umah =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe ... yeppp ... bila tak balik sedih jeaaa hati .. :D

      Delete
  2. Selamat berhujung minggu... Zumal singgah dr blog Mia :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah dan kenal dari http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html... saya follow sini juga, jemput singgah ke www.bubblynotes.com

    ReplyDelete
  4. tetiba rindu kat adik-beradik kak mia...

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  5. family is verything :)
    jom singgah http://eykabaha.blogspot.com/ ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeppp .. thats almost rite ... my family is everything ..

      done follow .. :)

      Delete
  6. follow sini no 36
    Dari segmen Mialiana

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dan follow dari segmen Mialiana :D

    ReplyDelete