18 April 2014

SETIAP PERPISAHAN SANGAT MENYEDIHKAN ...

Assalamualaikum semua ...

lama sueha ta update blog sueha .. sueha  terlalu buzy .. hrini cuti so spend skit masa nk mengupdate .. hehhee ...
hrini sueha nk membebel tentang perpisahan ,... sueha tak suka dengan perpisahan selepas perkenalan ,.. smlm  hri last day rakan practical sueha emma n paan .. lepasni office akan sunyi sbb sueha da takde teman nak bergaduh .. paan dengan emma jeaa suke gaduh ngan sueha .. lagi sorg practical tuu suke layankan jeaaa sueha .. tak boleh nk bwk bergaduh .. susa dehh giniiii .. aiyooo ... emma tuu mmg dah 3 tahun kwn gaduh sueha ,... paan tuu bru  bulan jeaa sueha kenal tp sbb dy adlah seorg gile2 ... so dy jugak dah jadi kwn gaduh sueha ... huaaaaaa.. sedihhhhh ... 

jom tgok kteorg spend time sepanjang 2 minggu terakhir dgn diorg ..













kami semasa di KL minggu lepas ... belajar adobe photoshop dan adobe illustrator.. KENANGAN ...











semalam kami bersama karaokey untuk kali terakhir kami bersama dengan emma dan paan  ... seronok sangat ... suke karaokey ngan awk semua .. sporting .. kak ju mmg terbaik ... bukan setakat pndai IT ,menyayi pn sngt berbakat .. alhamdulillah sueha gembira kenal kamu semua .. 


#kenangan yang membuat ni sueha always akan ingt even sueha dah ta wujud lagi dalam lembaga nanas nanti .. 

4 comments:

  1. wahhh... touching sangat ni... huhuhu... tq sueha. will be missing them too...

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome kak mia ... kteorg msti rindu kat akk soon .. :(

      Delete
  2. eh yg sorg tu, mcm kenal lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang mane yg mcm kenal tuu yeaaa.. hehehe ... :D

      Delete